lørdag 30. april 2011

Min første bloggaward!

Katrine bak bloggen The Gentle Flower, har gitt meg en award - så utrolig moro! Jeg kan derfor smykke meg med tittelen versatile blogger, og tillater meg selv å plassere en aldri så liten "bagde" i sidebaren :-) Settes stor pris på! Tusen takk, Katrine! Sjekk også ut epla-butikken hennes her, hvor hun selger alt fra fargerike armbånd og halssmykker til stilige brosjer og ørepynt.


Med denne awarden følger visse regler:
- Linke til personen som ga deg awarden,
- fortelle sju ting om deg selv,
- gi awarden videre til femten bloggere du nylig har oppdaget

Okei, random madness follows:

Jeg er venstrehendt. Faktisk så venstrehendt at gaffel og kniv må bytte hånd flere ganger underveis i enhver middag, slik at jeg både får skjært med kniven og brukt gaffelen med venstrehånda.
 Jeg er besatt av navn og ord. Helt siden jeg var liten har jeg laget kilometervis med lister over favorittord og yndlingsnavn. Hva mine fremtidige barn skal hete, er derfor nøye planlagt og vurdert!
En gang i løpet av barndommen fant jeg ut at duften av frost i matbutikkenes frysedisk er helt himmelsk, og dette står fortsatt som en av mine absolutte favorittdufter den dag i dag. Av åpenbare grunner er det allikevel ikke lenger så akeptablet å stikke hodet ned mellom forssenpizzaene og sniffe, for å si det sånn, og det er faktisk litt trist. En skulle vøri fire år...
 Hvis jeg fikk velge ville jeg hatt et klatrende pinnsvin eller en wombat som kjæledyr.
Til tross for at jeg kunne fått lappen for flere år siden, har jeg fortsatt til gode å i det hele tatt sitte i førersetet på en bil. 
Jeg har vært med på å skrive manus og produsert en kortfilm.
Jeg eier ikke retningssans. Etter utallige byferier har jeg derfor lært meg til å alltid gjøre motsatt av det magefølelsen sier - og det funker mye bedre.

. . .

Her er også noen fine og utrolig inspirerende blogger som fortjener oppmerksomhet:

Pickles / jordbærpiken / Sukkertøy for øyet / Nästet / Rekkehuset / at home / Stylizimo blog /


 Hurra!

1 kommentar:

 1. Gratulerer så mye igjen!
  Du fortjenere den virkelig!
  Takk for at du linker til meg :)

  Ha en strålende dag! :D
  Katrine <3

  SvarSlett