fredag 4. mars 2011

Fredagsfavoritter på epla

Endelig fredag, og endelig helg! Som del av fine epla, tråler jeg ofte gjennom mange av butikkene som finnes der, på jakt etter små og store produktperler. Jeg faller ofte for varer med sterke farger, og som har klare bilder tatt i godt lys. Den siste tiden har jeg blitt ekstra hekta på rosa og turkis (du vet de småsyrlige "colaflaskene" i butikken?). Nydelig fargekombinasjon!


Denne fredagen viser det seg at du også finner flere av mine forelskelser på eplas forside! Temaet er "regnbuefarger", og jeg synes det er herlig å klikke seg inn på nettstedet, og se fargeglade produkter smile imot meg. Og best av alt nå i en fortsatt snødekt vårmåned - det minner om sommer!


Har du noen fredagsfavoritter? Gi meg en link!

God helg!

4 kommentarer:

 1. Takk for at jeg er en av de utvalgte :)

  SvarSlett
 2. Oi for en fin rosa blogg du har :) JA jeg liker liker rosa!!!

  Her er min rosa blogg med dagens fredagsforelskelser

  http://smykkerbylenec.wordpress.com/2011/03/04/uke-9-fredagens-forelskelser/

  skal ta meg en tur og snuse rundt i bloggen din etterpå!!

  ha en fin helg

  SvarSlett
 3. Fine fargeglade forelskelser!
  Spesielt den siste var en herlig fargebombe :)

  Blir så glad når jeg titter innom Epla og forsiden har mer enn en temafarge.På denne årstiden trenger jeg masse farge påfyll...
  Venter med spenning på om forslaget jeg selv sendte inn dukker opp,
  utrolig gøy å sette sammen disse forelskelsene .

  Tusen takk for at jeg fikk bli med :)!

  Fin-fin helg til deg!

  SvarSlett
 4. Smykkerbylenec: ROSA! Elsker fargen, spesielt i tider da jeg lengter ekstra etter sommeren.Takk for link flere eplafavoritter. Det er så artig å se hva slags skatter som gjemmer seg rundt omkring i epla-land!

  ND!: Ja, det utrolig viktig med masse farger når den kalde vinteren virker til å dra ut i det uendelige (i år også!). Man blir engang lei av det hvite utenfor vinduet.Jeg er veldig enig i at det er moro å finne fargekombinasjoner og sette sammen dagens forelskelser. Det finnes mange lekre produkter, og ikke minst produktbilder, ute og går. Slik blir det sukkertøy for øyet av :-)

  God helg til dere!

  SvarSlett